Nooit meer op dieet! 

FAQ

Veelgestelde vragen;


* Ik heb al alles geprobeerd en ben al jaren bezig, gaat dit echt werken? 

- Ik krijg heel veel cliënten die al alles geprobeerd hebben. Je wordt er moedeloos van, maar het probleem is eigenlijk dat iedereen steeds een dieet volgt. Je valt dan wel af, maar als je weer "normaal" gaat eten kom je gewoon weer aan. Als je nooit meer op dieet wilt en echt wilt afrekenen met die extra kilo's, dan is het van belang om een gezonde levensstijl te leven. Dat kan iedereen en daar werken we samen naartoe. Dus als jij dit wilt, dan gaat dit werken en niet voor even maar voor altijd! 


* Coachingsgesprekken klinkt zo zweverig, is dat het ook? 

- Nee hoor! coaching betekent veel meer! Het betekent dat je iemand hebt die jou helpt naar je doel, dat kan afvallen zijn of gezonder leven zijn of allebei. Het is wel van belang dat je daar klaar voor bent. Zit je mentaal goed in je vel? Dan geef je bij tegenslagen minder snel op, de ene client heeft meer begeleiding nodig dan de andere en dat maakt helemaal niet uit. Als je het wilt, kan ik je helpen en dan garandeer ik dat het lukt. 


* Wat voor opdrachten moet ik doen? 

- Jij en je lichaam kunnen niet meteen helemaal veranderen. Verandering heeft tijd nodig en doormiddel van opdrachten veranderen we je levensstijl beetje bij beetje. Dat kan betekenen dat je de ene week de opdracht krijgt om meer te bewegen en de andere week om je lunch aan te passen. Stapje voor stapje. We gaan pas door met een nieuwe opdracht als je aan de vorige opdracht gewend bent. 


* Ik wil alleen maar eenmalig een advies voor mijzelf/ mijn kind of iemand anders. Kan dat? 

- Heb je een vraag waar je mee worstelt, dan mag je mij gerust mailen. Ik zal altijd proberen om je vraag goed te beantwoorden. Heb je echter meer vragen, dan raad ik je aan om een losse sessie te bestellen. We hebben dan maximaal 60 minuten de tijd om al je vragen door te nemen. 


* Mag ik nog wel een stukje taart of een wijntje? 

- Natuurlijk mag dat! Ook dit soort dingen horen in een gezonde levensstijl. Het gaat om de balans die ik je aan ga leren. Het is een levensstijl die je altijd moet kunnen volhouden, dus daar horen ook verjaardagen of feestjes bij. Als we daar niet mee aan de gang gaan en je niets meer mag, dan ben je dus op dieet en dat willen we niet! 


* Hoe kan ik bestellen? 

- Kijk bij het kopje "mogelijkheden" even welk pakket of welke sessie je wilt doen. Als je dit naar mij mailt dan ontvang je een factuur. Na betaling van de factuur plannen we de (eerste) sessie in! 


* Wanneer kan ik dan beginnen?

- Als je eenmaal de beslissing hebt gemaakt om samen met mij aan de slag te gaan, dan wil je natuurlijk zo snel mogelijk beginnen, dat snap ik helemaal! Daarom krijg je na je bestelling binnen 24 uur een factuur, na betaling van de factuur kunnen we gaan inplannen. Als je dus meteen betaald kun je vandaag bestellen en overmorgen beginnen! 


* Kan ik in termijnen betalen? 

- De pakketten kun je helaas niet in termijnen betalen. Je ontvangt dan namelijk een korting omdat ik maar 1 keer hoef te factureren en er dus minder verwerkingskosten zijn. 


* Kan ik de behandeling vergoed krijgen? 

- Je kunt vaak een gedeelte van de behandeling vergoed krijgen, dat is mooi meegenomen, toch?! Ik adviseer je om altijd even contact op te nemen met je zorgverzekeraar, elke zorgverzekering is anders en zij kunnen je precies vertellen waar je recht op hebt en waar de factuur aan moet voldoen (ik kan daar dan rekening mee houden) Het is wel je eigen verantwoordelijkheid om de factuur zelf te betalen. Je kunt hem daarna declareren bij je verzekeraar. 




Ik hoop dat ik hiermee de meest gestelde vragen duidelijk beantwoord heb, mocht je nog vragen hebben die niet beantwoord zijn, stuur dan gerust een mail! 

Groetjes, 

Doortje 

 
 


Share by: